Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel :        +355 42374 879 Hotline:  +355 42343 913
email: info@icmes.comBPS - M7

BPS® M7
Sistem perpunimi i kartemonedhave

BPS M7, bazuar mbi sistemin e provuar BPS 1000, eshte nje gjenerate e re, e cila ngre akoma me larte standarting e cilesise dhe sigurise ne qendrat e perunnimit te cashit.

Ne saj te konstruksionit modular, BPS M7 mund te konfigurohet sipas kerkesave te klenteve, ne bankat qendrore, bankat kommerciale, cazinot dhe ne shoqerit e transportit, te cilat mund te arrijne deri ne 20 steker.

Me nje produktivitet qe arrin deri ne 120,000 banknota ne ore, BPS M7 kap nje rekord tjeter ne kete drejtim. Fashetimi dhe bandimi aurtomatik dhe ne linje, si dhe asgjesimi i kartmonedhave te demtuara ne njejten kohe, e bejne kete sistem mjate eficiente dhe te sigurte.

Sitemi BPS M7 ofron dy opsione te perpunimit te karmonedhave, me nje prerje ose me shume prerje.


Shikoni gjithashtu:


Broshure per
BPS M7


 BPS C4
BPS® C4
Sistem perpunimi i kartemonedhave
Rrisni sigurine tuaj dhe do te kurseni para dhe kohe  
Spekter te gjere aplikimesh:
Sistemi perdoret kudo ne bote, mbasi ai eshte dizenjuar per te operuar me cdo lloj materiali qofte leter apo hibrite , te reja fare, shume te ndotura ose te demtuara. BPS C4 mund te perpunoje gjithcka, nga banknota deri tek bileta kazinoje.

Fleksibilitet te larte:
BPS C4 eshte shume i adaptueshem per t'ju pershtatur cdo kerkese, mbasi eshte modular dhe i rritshem. Operatoret kane fleksibilitet, duke perdorur module te medhenj, te cilat mund te perpunojne deri ne 500 kartmonedha. Kjo perben nje avantazh kur eshte fjala per mbushjen e kasetave te ATM-ve dhe kur grumbullon prerje jo te zakonshme dhe i sorton ato ne fund te procesit.

Produktivitet i larte, kosto e ulet perpunimi:

Vetem nje operator dhe nje kalim duhet per lloje te ndryshme sortimesh. 20 stekerat e mundshme per tu konfiguruar e lejpone kete sistem te kryej nje numer maximal punesh paraleshisht, me nje shpejtesi 40,000 karmonedha ne ore.


Shikoni gjithashtu:


Broshure ne PDF
BPS C4
Seria familiare BPS® C2-2-3-4                                     Sistem perpunimi per kartemonedha

Produktiviteti e rendimenti i larte i serise familiare BPS® C2 rrit se tepermi produktivitetin pa humbur  shpejtesine. Kartmonedhat numerohen dhe kontrollohen per vertetesine, si dhe sortohen simbas prerjeve orientimit dhe cilesise. Perdoruesi i rregullt, guida e sakte bjene qe hapat e kerkuara per pune te jene minimale.

Bankat tregtare, kompanite e transportit te letrave me vlere, kazino, dhe shites mund te perdorin BPS® C2 pe ngritjen e eficenses dhe sigurine e procesit te perpunimit te cash-it.

Siguri me te larte
BPS® C2 ka sensor te fjales se fundit, te shpejte, te besue- shem dhe precize. Aftesia e jashtezakonshme e sistemit per kapjen e fallcove dhe sortimi fizik ne menyre te besueshem dhe te vazhdueshem gjate jetes aktive, vendos standarte te reja ne kete fushe.

Nje te ardhme me te suksesshme
Mundesite e shumta per lidhje e bejne me te lehte intergrimin e BPS® C2  me ambjentitn tuaj te perpunimit te cash-it, si dhe te fuqizoje gjithe natyren fleksibile te net-work-ut perkates. Mjetet e punes moderne, aplikimet dhe sherbimi i web-it, mund qe lehtesisht te perfshihen per perdorim nga klienti, te cilat jane eficiente dhe ekonomike. 

Shikoni gjithashtu:


Broshure ne   PDF BPS® C2


BPS-C1F - Sistem perpunimi i kartemonedhave
Kompaktesi absolute ne perpunimin e kartmonedhes me dy stivues

Giesecke & Devrient (G&D) eshte ofruesi kryesor ne bote per produktet e perpunimit te kartmonedhes me cilesi te larte dhe me jetegjatesi. Kjo perkthehet ne nje perfitim te larte te investimeve, si edhe nje mbrojtje te besueshme per partneret tane. BPS C1F eshte makine kompakte me dopjo xhep, qe intergrohet lehte me dinamiken e punes dhe eshte e sakt ashtu si te gjitha sistemet e tjera te G+Ds.

BPS C1F eshte nje zgjedhje ideale per:
Deget e bankave qendrore
Qendrat e perpunimit te keshit
Deget e bankave tregtare
Kazinote
Zyrat e kembimit valutor
Autorittet e transportit te keshit

Eshte nje teknologji e domosdoshme per Industrine bankare dhe financiare

BPS C1 D: Autentifikim dhe verifikimin e prerjeve
Klasifikimin i shpejte sipas prerjes se kartmonedhes,serise dhe orjentimit te saj
Perpunim i shume monedhave deri ne 10 te ndryshme
Leximi i numrit serial (ops.)
Leximi i barkodit / TITO (ops.)
Skanim (ops.)

BPS C1 F:
Njesoj si BPS C1-D, plus klasifikimin sipas cilesise fizike (fitness sorting)


Shikoni gjithashtu:

Broshure ne PDF
BPS-C1


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES |  Privacy Policy