FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Jeni te interesuar per te blere nga ICMES?

Ne kemi nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh. Ju lutemi veshtroni faqet e produkteve dhe serviseve ne kete website, dhe na kontaktoni duke perdorur informacionin e gjetur ne kete faqe.

Nje karriere tek ICMES!

ICMES perbehet nga nje ekip me individe te talentuar. Jane njerezit tane ata qe perbejne ndryshimin nga konkurenca. Behu pjese e ketij ekipi dhe fillo duke ndertuar te ardhemen tende sot.

CV-ja juaj duhet te perfshije eksperiencen dhe kualifikimet tuaja.

Ne deshirojme te falenderojme te gjithe aplikuesit per interesin e tyre. Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen nga ne.ICMES sh.p.k
International Commodity Machinery & Equipment Supply

 

Adresa:
Rr. Hoxha Tahsin Nr. 226
1001 - Tirane, SHQIPERI

 

Tel : + 355 4 2374 879 – 2343 914
Fax :+ 355 4 2343 913

 

E-mail: info@icmes.com
Web: http: www.icmes.com

 

 

 

Nuk mund te na gjeni ? !
Klikoni ketu per nje harte me te hollesishme.

 

 

 

Mund te na gjeni ne Media Sociale:

... ... ......

Shtepia     |     Rreth nesh    |     Serviset     |     Klientet    |     Produktet   |     Kontaktet |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy