FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kontaktet

Per informacionne te metejshme kontaktoni :

ICMES Shitjet
Tel : + 355 4 2374 879
Tel : + 355 4 2343 914
Fax : + 355 4 2343 913
email: info@icmes.comYl 300

YL-300P/F
Makine bandues

Elementet kruesore:
Makine banduese " heavy duty".
E projektuar per te punuar leter/ film 30mm e gjere.
Me sistem njgjitje ne te nxehte te regjistrueshem.
Kontroll automatik i temperatrures.
Shtrengimi i regjistrueshem.
Tensionim shume te fuqishem, gati tre here me te
forte se makinat egzisituese.
Operim automatik/manual.
Ndrrim i thjeshte i rulonit.

Te dhena teknike

Shpejtesi: 20~25 Cikle/ minute

Dimensionet e produktit:
(Gj 300 X L 170mm Max)
Gj 35 X L 5mm (Min)

Fuqia: AC 110V/230V +/- 10V, 50/60Hz

Dimensioni: 421(Gj) X 210(D) X 380(L)

Pesha: 28 kgYl 300

YL-200P/F
Makine banduese

Elementet kruesore:
Makine banduese " heavy duty".
E projektuar per te punuar leter/ film 30mm e gjere.
Me sistem njgjitje ne te nxehte te regjistrueshem.
Kontroll automatik i temperatrures.
Shtrengimi i regjistrueshem.
Tensionim shume te fuqishem, gati tre here me te
forte se makinat egzisituese.
Operim automatik/manual.
Ndrrim i thjeshte i rulonit.

 

Te dhena teknike

Shpejtesi: 20~25 Cikle/ minute

Dimensionet e produktit:
(Gj 200 X L 170mm Max)
Gj 35 X L 5mm (Min)

Fuqia: AC 110V/230V +/- 10V, 50/60Hz

Dimensioni: 321(Gj) X 210(D) X 380(L)

Pesha: 18 kg


SBM-90
Makine banduese

SBM-90 eshte nje makine automatike bandimi me printer "ink-jet" te integruar.

SBM-90 eshte nje zgjidhje e re per bandimin banknotave.Kjo makine perballon ngarkesa te medha pune, nepermjet elementeve te rinj dhe avantazheve te dukshme te saj.

Nepermjet perdorimit te printerit te intergruar procesi i bandimit behet shume i lehte, i shpejt, solid dhe produktiv. Nuk eshte me nevoja te perdoren vula mbi letren banduese dhe shenime te tjera, si emri bankes, i deges, i operatores dhe data perkatese. SBM - 90 e realizon kete informacion ne menyre automatike.

Per transferimin e te dhenave nga PC, RS232/USB interface i SBM-90 krijon mundesi me disa opsione.

Te dhena teknike

Shpejtesi: 20 Cikle/ minute

Dimensionet e produktit:
Gjatesia + 90 mm
Gjeresia 25 mm
Lartesia 60-90 mm

PE - leter rulom 40 mm
Diametri i brendshem 50 mm
or 76 mm
Diametri i jashtem 170 mm

Fuqia: AC 110V/230V +/- 10V, 50/60HzZK026B

ZK026B eshte nje makine me kosto shume efektive dhe kompakte per perpunimin e BN ne banka e me gjere.

Bandim komplet automatik
Majft e lehte per futjen dhe nxjerjen e shitit
Pozicioni i bandimit i rregullueshen nga paneli kontrollues
Temratura e ngjitjes e regullueshme nga paneli kontrollues
Temperatura vizibile nga ekrani LED
Kodet e gabimeve vizibile nga ekrani LED

Te dhena teknike

Gjeresia e letres: 20mm/30mm
Pozicioni i bandimit ne BN
35-85mm nga fillimi
Shpejtesia: 30-40 cikle/ min.
Temperatura:105-140 Grade C
Fuqia: AC110V-240V
50Hz/60Hz
Lageshira e ambjetit: 30-80%
Konsumi: 55W(ne pune) 20W(ne gjendje gati per pune)
Pesha neto: 6.4 kg
Dimensionet e makines: 280mmX167mmX215mm


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy