FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kontaktet

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 4 2347 879
Tel : + 355 4 2343 914
Fax : + 355 4 2343 913
email: info@icmes.com


 
 


ORION - Nje sistem perpunues monedhash metalike i adaptuar per monedhen shqipetare "Leke"


Sistemi i perpunimit te monedhave model “Orion” eshte nje zgjidhje ideale per bankat shqiptare, qendrat e perpunumit te parave, kazionote, si dhe cdo subject tjeter qe perpunon monedha. Ky model ka nje program perfekt per perpunimin e monedhave “Leke” me aftesi per dedektim te fallcove, monedhave te huaja dhe te demtuara etj. Makina ka nje strukture te forte celiku┬áper te perballuar ngarkesa te larta"Heavy duty".

Elementet kryesor:
Numeron dhe perpunon 8 monedha te ndryshme + 1 dalje per monedhat e pa pranueshme
Sirtaret e klasifikimit mbajne deri ne 300 monedha (mund te perdoren edhe qese)
Para-caktim i sasise per cdo sirtar vec e vec
Mundesi lidhje me kompjuter dhe printer
Menuja mund te shfaqet ne 5 gjuhe te ndryshme
Mundesi memorizimi te totalit te akumuluar
Ekran per te dhenat e perpunimit

ORION
Te dhena teknike 

Shpejtesia:
Up to 800 coins/min.

Dimensionet e monedhes:
Diameteri: 14-32mm
Trashesia: 0.8-3.2mm

Ushqimi:
110-220 VAC+/-10%
50 Hz-60 Hz
12 VDC
Zhurma: 60 dB

Dimensionet sistemit:
Lartesia: 400 mm.
Thellesia: 250 mm.
Gjeresia: 640 mm.

Pesha:
Rreth 23 Kg.

Opsionet:
Tavoline pune
Software
Qese monedhash
Mini tuba monedhas
hSortues monedhe: CS-3515 me shpejtesi te larte

Sortuesi CS-3515 eshte nje sistem numerimi dhe sortimi me performace te lartei, i cili eshte projektuar vecanerisht per perpunimin e sasive te mesme dhe te medha te monedhave nga banka, supermakete, qendra perpunimi, kampani te transportit publik, kazino, dyqane te ndryshme e tj.

Ky model mund te numeroje dhe sortoje deri ne 9 lloje te ndryshme monedhash ne nje operacion pune me shpejtesi deri ne 2.400 monedha/min. Ajo mund te zbuloje dhe te nxjere jashte monedhat e huaja dhe fallco .

Operim i thjeshte
Sortuesi CS-3515 operohet nepermjet tastjeres dhe ekranit te thjeshte dhe te qarte . Menyra e operimit, si dhe parametrat e klientit mund te zgjidhen ne avance, duke ofruar nje multitude per aplikime te mundshme per logging dhe per ruajtjen e rezultateve me nje hapesire dhe memorje e detajuar.

CS-3515
Te dhena teknike

Shpejtesi numeruse/sortuese:
Up to 2,400 coins/min.

Kapaciteti i hoperit:
6 litra (6,000 cc)

Ushqimi:
230 VAC/50 Hz or 115 VAC/60 Hz

Dimensionet:
Lartesi: 1,160 mm.
Thellesia: 700 mm.
Gjeresia: 450 mm.

Pesha:
Rreth . 95 Kg.

Konsumi :
600 W

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy