FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kontaktet

Per nje informacion te metejshem mund te kontaktoni:

Dept. Shitjeve
Tel : + 355 4 2374 879
Tel : + 355 4 2343 914
Fax : + 355 4 2343 913
email: info@icmes.com
BPS C1 D
N
umerues dhe vleresues banknotash me dy xhepa (staker):
BPS C1 eshte nje model i persosur  per cdo lloj perpunimi kartmonedhash. Eshte shume fleksibel,
i lehte, i pershtatshem ne perdorim, si edhe ofron nje zgjidhje perfekte per te gjitha problemet  gjate perdorimit.
Ai mund te konfigurohet lehtesishte per aplikime nga me  te vecantat, dhe ofron siguri te larte dhe kosto shume te ulet

Nje ndihme e jashtzakonshme ne punet ditore
Numerim, kontroll dhe verifikim te prerjeve dhe jep vleren totale te punes se kryer.
Klasifikon shpejt sipas prerjes kartmonedhes dhe serise, si dhe orientimit te saj.
Aftesi perppunuese te llojeve ndryshme te kartmonedhave, deri ne 10 lloje.
Lexim dhe printim te numrit serial (ops)
Lexim i barkodit / TITO (ops)
Skanim ceqesh (ops)

Nje zgjedhje ideale per :
Dege bankash
Qendra perpunimi parash (cash)
Kazino
Zyra kembimi valutore
Ndermarrje publike tranzite
Supermarkete dhe dyqane

Te dhena teknike .

Shpejtesi e numerimit :
1300 KM/min.

Detektimi i autenticitetit :
1050 KM/min

Detektimi i cilesis :
1050 KM/min

Detektimi-printim i numrit serial:
1050 KM/min

Leximi i barkodit :

1050 KM/min

Kapaciteti ushques :
500 KM.

Kapaciteti i Stekerit I :
300 KM.

Kapaciteti i Stekerit II :
100 KM

Ushqimi :
100/240 VAC 50/60Hz.

Dimensionet ne mm:
350 x 333 x 350 (Gj/Gjer/L)

Pesha :
Rreth 15 Kg.

Porta :
Ekran te vecante per klientin
Per printer (2 x RS232)
Per transeferim te dhenash ne PC me USB ose LAN
BPS B1 eshte nje tjeter minisistem me dy xhepa (staker) per cdo qender perpunimi kesh-i

Ai eshte shume fleksibel, i lehte dhe i pershtatshem per cdo lloj pune dhe perdorimi sipas rastit. Eshte i lehte per tu konfiguruar per aplikime te vecanta, duke ofruar garanci te larte me kosto purpunimi te ulet.

Eshte ideale for:
Deget e Bankave
Kazino
Zyra kembimi
Ndermarrje dhe dyqane te ndryshme

Dizenjim Ergonomik
I lehte dhe intutive ne perdorim

LCD me ngjyre dhe i dashur ne perdorim
Butona Ergonomik per zgjedhje te lehtete operacioni te punes psh., "numerim" dhe " sortim"

Te dhena teknike

Shpejtesi e numerimit :
1000 KM/min.

Detektimi i autenticitetit :
1000 KM/min

Detektimi i cilesis :
700 KM/min

Detektimi-printim i numrit serial: 700 KM/min

Leximi i barkodit :

600 KM/min

Kapaciteti ushques :
500 KM.

Kapaciteti i Stekerit I :
200 KM.

Kapaciteti i Stekerit II :
50 KM

Ushqimi :
100/240 VAC 50/60Hz.

Dimensionet ne mm:
272 x 280 x 282 (Gj/Gjer/L)

Pesha : Rreth 8.2 Kg.

Porta :
Ekran te vecante per klientin
Per printer (2 x RS232)
Per transeferim te dhenash ne PC me USB ose LANKOA - 75 Series
Makinë Numërimi me  nje xhep

Seritë KOA-75 janë makinat e numërimit më të shitura dhe me besueshmëri shumë të lartë në treg.
Të dizenjuara nga inxhinierë me përvojë, me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, të pagabueshme dhe të lehta në përdorim. Kemi tre modele tek kjo seri që mund të përmbushin çdo kërkesë nga ana juaj.

Modelet e KOA 75 :
75 D Modeli bazik për kontrollin e formatit
75 MD Kontroll MG dhe kontroll formati
75 UD Kontroll UV dhe kontrollformati
75 UMD Kontroll UV,MGdhe kontrollformati
75 S Series S, UV, MG, IR (kontrollon nga dykrahët)


Te dhena teknike
 
Shpejtesia:
600/120/1500 notes b/min.

Dimensionet e karmonedhes:
  50 x 85 / 110 x 185 (in mm)

Kapaciteti i hoperir: 500

Kapaciteti i stakerit: 100

Dimensionet: 280 Gj - 230 Gj -255 H

Pesha: 6 kg 

Konsumi: 40W

Power source: AC100-220V. 50/60 Hz
Densiteti: Adjustiable 5 levels 
Ekran i jashtem, RS-232C I/FCable, USB I/F Cabel

Perzgjedhje ne numerim: VariabelKOA - 35
Makine numeruese/kontrolluese me nje xhep


Modelet:

37 D Modeli bazik ne kontrollin e formatit
35 UVD Gjurmues dhe kontroll formati

The KOA-35 eshte nje makine shume kompakte dhe me nje kosto shume efektive ne perpunimin e kartmonedhave. Pika me e forte e saj eshte qendrueshmeria ne pune.

The KOA-35
qendron tamam si nje makine "havy duty", duke garantuar nje jetegjatesi te madhe.

The KOA-35
pelqehet nga perdoruesit per saktesine dhe performancen e saj te larte. Sot ajo eshte makina me e preferuar ne bote, per kosten e ulet ne perpunimin e karmonedhes.

Te dhena teknike

Shpejtesia:
600/120/1500 notes b/min.

Dimensionet e karmonedhes:
  50 x 85 / 110 x 185 ( mm)

Kapaciteti i hoperit: 500

Kapaciteti i stakerit: 200

Dimensionet: 280 Gj - 246 Gj -255 H

Pesha: 6 kg 

Konsumi: 40W

Ushqimi: AC100-220V.
50/60 Hz

Densiteti: Adjustiable 5 levels
 
Ekran i jashtem, RS-232C I/FCable, USB I/F Cabel

Perzgjedhje ne numerim: Variabel


NUMENMATIC SX-07C
Numeruese, kontrolluese & vlresuese e nje cilesie  teper te larte

Homologuar nga Banka Qendrore Europiane.
Teknollogji me 2 CIS (ne dy anet e kartmonedhes), si dhe UV, MG, Mt per kapjen e kartmonedhave fallco.
Sortim per prerje te ndryshme.
Regjistrim dhe printim i numrave serial (opsional).
Perballon ngarkesa te larta pune " Heavy duty".
E lehte per apdeitimin e programit.
Dizenjim atraktive.
Nunerim, kontroll dhe vlere totale per kartmonedha miks (ALL, EUR, USD etj).

Te dhena teknike:

Kapaciteti i Hoperit: 500 Kapaciteti i Stackerit: 200

Shpejtesia e numerimit: 800/1000/1200 BN/min

Dimensionet e BN:               Min 110x60mm                     Max 185x90mm         Trashesia: 0.08 - 0.12mm

Dimensionet e makines:         H 240 x W 260 x L 230 mm

Pesha: 5,5 Kg               Ushqimi:                         AC110-220V 50-60 Hz

Ekrani:LCD Graphic-multi line Marrja e BN: sistem kontakti me 12 rrula.

Batching: Variable Interface:PC interface RS-232 USB: 2.0/3.0 interface
BJ-05

Elementet
1.Detektim UV, MG, MT
2.Didektim te BN gjysem dhe llidhura zinxhir
3.Pararregullim i bach-it dhe numerim progresiv
4.Alarm dhe message kodesh
5.Vet-testim kur starton

Te dhena teknike

Shpejtesia: 850 BN/ min
Dimensionet e BN: 115x50mm~167x80mm
Trashesia: 0.06~0.15mm
Ekrani i numerimit: 3 digits LED
Ekrani i Batchit: 3 digits LED
Hoperi: 200pcs
Kapaciteti i stekerit: 130pcs
Ushqimi: AC220V 50Hz / AC110V 60Hz
Konsumi: 60W
Optional me Interface: 4 digits Ekran LED i jashtem
Dimensionet:280(Gj)x225(Gj)x140(L)mm
Dimensionet e paketimit: 297(Gj)x340(Gj)x192(L)mm
Pesha neto/ Pesha bruto: 4.00kg / 4.50kgBNCC – Numerues & Kontrollues Portable

Eshte ne 4 versione:
model „A“ - Kontroll uv
model “B” - Kontroll uv dhe kontroll te gjeresise
model “C” - Kontroll uv, mg, dhe kontroll te gjeresise
model “D” - Kontroll uv, mg,ir dhe kontroll te gjeresise


Technical Data

Dimensionet e BN :Gj 100 – 175 mm,Gj 50 – 110 mm
Ekrani i numerimit: 1 to 999- Pesha neto: 2,1 kgs
Konsumi: 25 W
Dimensioni:220x85x125 mm-Lageshtia: 40 to 90%
Zhurma: 60 db
Shoejtesia e numerimit: 800 BN/ min.
Kapaciteti per BN rreth 130 BN
Ushqimi: 12V DC me adaptor 100 - 220V, 2,5A, 50/60 Hz

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset    |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy