FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kontaktet

Per informacione te metejshme kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 4 2374 879
Tel : + 355 4 2343 914
Fax : + 355 4 2343 913
email: info@icmes.comNumerues manedhash: CP-11 and CCR-10
Numeruesat e monedhave GLORY jane numeruesa te besueshem dhe arrijne te numerojne me shpejtesi prej 1,800 monedha ne minute. Ato mund te programohen qe te numerojne cdo numer nga 5 deri ne 9,999. Ndalimi automatik e fabrikes eshter 20/25/40/50/100/200/ 1,000/2,000/4,000/5,000 per te lehtesuar punen tuaj. Dizenjimi funksional permireson ndjeshem punen, si dhe efektivitetin ne pergjithesi.

Modeli CP-11 (figura e mesiperme) eshte nje makine kampakte, ku puna thjeshtohet nga ekrani i kontrollit LED, i cili eshte vendosur perballe panelit.

 
Modeli CCR-10 ngrihet ne standartet e famshme te GLORY- it per fortesine dhe qendrueshmerine e larte, e cila eshte milje me larte se cdo prodhim tjeter ne treg. Prduktiviteti i larte eshte karakteristike e
CCR-10, kurse hoperi i madh prej 4,000- monedhash perfshin edhe rrethin per te atashuar thaset e monedhave.
Nje monitor me ekran te jashtem dhe te levizshem eshte opsion.

Te dhena teknike

Shpejtesia:
1,800 monedha/min. (max.)

Kapaciteti i hoperit :
CP-11: Rreth. 2,000 coins
CCR-10: rreth. 4,000 coins

Monedhat e pranueshe te C-11
Diameteri: 15-35 mm
Trashesia: 1.0-3.2 mm

Monedhat e pranueshe te CCR-10 :
Diameteri: 15-37.5 mm
Trashesia: 1.0-3.2 mm
Universali: 0.5 mm

Fuqia:
220/240 VAC ±10%, 50Hz

Dimensioni:
CP-11: 300(Gj) x 400(D) x
222(L) mm
CCR-10: 431(Gj) x 400(D) x
289(L) mm

Pesha:
CP-11: 15.5 Kg
CCR-10: 21 Kg


 

 


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy