FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Kontaktet

Per informacione te metejshme kantaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 4 2374 879
Tel : + 355 4 2343 914
Fax : + 355 4 2343 913
email: info@icmes.comYL-303B Makine automatike shirituese per kartmonedha

E ndertuar per pune me ngarkese te larte
-Dy here me e shpejte se makina gjysem automatike
-Rulat e bejne transportimin e saj te lehte
-Cilesi e larte ne nivel nerkombetar
-Mekanizem perjashtues per "Jami"
-Aparat absorbues per gazin e demshem
-Eficient ne vemdin e punes
-Shiritim i pershtatshem per BN

 Saktesi dhe qendres te shkelqyer
- Eshte rritur saktia e cdo nyje kryesore dhe jane zvogeluar ne minimum gabimet, te cilat ndodhin ne makinat e shiritimit gjate operimit.

Te dhena teknike

Arku standart:
260(Gj) X 220(L) mm
Tensionimi: 1 ~ 20kg
Shpejtesia:19 cikle / min
Dimensioni: 761(Gj) X 325(D) X 463(L) mm
Pesha: 27 kg
Fuqia:
  AC 100V, 220V, 50/60Hz
Gjeresia e shiritit
: 6mm   8mm   10mm
Gjatesia: 762m   508m     400mWR-500
Makine paketuese manedhash me kapacitet dhe shpejtesi te madhe

WR-90
Makine paketuese manedhash standarte

I forte dhe i besueshme, modeli WR-500 ka nje performance teper te larte gjate punes ditore. Shpejtesia e larte i jep mundesine atij te numeroje nje sasi te madhe manedhash, ndersa shpejtesia normale e WR-90 e bene ate te pershtatshme per cdo permase paketimi.

Te dhena teknike

Shpejtesia e numerimit(max.):
WR-500: 3,000 coins/min
WR-90: 2,000 coins/min.

Shpejtesia e paketimit (max.):
WR-500: 40 rolls/min.
WR-90: 25 rolls/min.

Kapaciteti i hoperit (max.)
WR-500: 18000 coins
WR-90: 9,000 coins

Monedhat e pranueshme:
Max. 32 prerje
Diameteri: 15-40 mm
Trashesia: 1.0-3.5 mm

No.i monedhave per paketim ne nje pakol:
Para llogaritet per cdo prerje

Fuqia:
100/220/240VAC ±10% 50/60Hz

Dimensioni i jashtem:
WR-500: 450(Gj) x 633(D) x
1,100(L) mm
WR-90: 450(Gj) x 633(D) x
1,035(L) mm

Pesha:
WR-500: 150 Kg
WR-90: 150 Kg

Konsumi:
Me pak se 400 WMakine paketimi me vakum per BN

Te dhena teknike

Voltazhi:220/50 110/60VAC/Hz
Fuqia motorike: 370W
Fuqia ngjitese: 200W
Presioni i vakumit: 1.0 Kpa
Numeri i ngjitjeve per cdo dhome: 1
Gjatesia e ngjitjes: 260mm
Gjeresia e ngjitjes: 8mm
Dimensioni i dhomes:
(GjxGjxLH): 385 x 282 x 50mm
Fuqia e pompes se vakumit: 10m3/h
Materiali i dhomes se vakumit: Celik inoks
Dimensioni(Gj x Gj x L):
480 x 330 x 360mm
Pesha neto: 35 kg


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy