Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset    |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per nje informacion te metejshem mund te kontaktoni:

ICMES Shitjet               Tel:
+355 692071710
+355 042374879
BPS C1F
Sistem n
umerues, vleresues e sortues banknotash me dy xhepa (staker):
BPS C1 eshte nje model i persosur  per cdo lloj perpunimi kartmonedhash. Eshte shume fleksibel,
i lehte, i pershtatshem ne perdorim, si edhe ofron nje zgjidhje perfekte per te gjitha problemet  gjate perdorimit.
Ai mund te konfigurohet lehtesishte per aplikime nga me  te vecantat, dhe ofron siguri te larte dhe kosto shume te ulet

Nje ndihme e jashtzakonshme ne punet ditore
Numerim, kontroll dhe verifikim te prerjeve dhe jep vleren totale te punes se kryer.
Klasifikon shpejt sipas prerjes kartmonedhes dhe serise, si dhe orientimit te saj.
Aftesi perppunuese te llojeve ndryshme te kartmonedhave, deri ne 10 lloje.
Lexim dhe printim te numrit serial (ops)
Lexim i barkodit / TITO (ops)
Skanim ceqesh (ops)

Nje zgjedhje ideale per :
Dege bankash
Qendra perpunimi parash (cash)
Kazino
Zyra kembimi valutore
Ndermarrje publike tranzite
Supermarkete dhe dyqane

Te dhena teknike:

Shpejtesi e numerimit :
1300 KM/min.

Detektimi i autenticitetit :
1050 KM/min

Detektimi i cilesis :
1050 KM/min

Detektimi-printim i numrit serial:
1050 KM/min

Leximi i barkodit :

1050 KM/min

Kapaciteti ushques :
500 KM.

Kapaciteti i Stekerit I :
300 KM.

Kapaciteti i Stekerit II :
100 KM

Ushqimi :
100/240 VAC 50/60Hz.

Dimensionet ne mm:
350 x 333 x 350 (Gj/Gjer/L)

Pesha :
Rreth 15 Kg.

Porta :
Ekran te vecante per klientin
Per printer (2 x RS232)
Per transeferim te dhenash ne PC me USB ose LAN
ProNote 1.5 F

Sistem numerues, kontrollues, vleresues dhe sortues fizik banknotash me dy xhepa (stackers)

ProNote1.5F eshte nje tjeter minisistem me dy xhepa (staker) per cdo qender perpunimi kesh-i.

Ai eshte shume fleksibel, i lehte dhe i pershtatshem per cdo lloj pune dhe perdorimi sipas rastit. Eshte i lehte per tu konfiguruar per aplikime te vecanta, duke ofruar garanci te larte me kosto purpunimi te ulet.

Eshte ideale for:
Deget e Bankave
Kazino
Zyra kembimi
Ndermarrje dhe dyqane te ndryshme

Dizenjim Ergonomik
I lehte dhe intutive ne perdorim

LCD me ngjyre dhe i dashur ne perdorim
Butona Ergonomik per zgjedhje te lehtete operacioni te punes psh., "numerim" dhe " sortim"

Te dhena teknike:

Shpejtesi e numerimit :
1300 KM/min.

Shejtesia sortimit :
1050 KM/min

Detektimi-printim i numrit serial: 700 KM/min

Kapaciteti ushques :
900 KM.

Kapaciteti i Stekerit I :
200 KM.

Kapaciteti i Stekerit II :
70 KM

Ushqimi :
100/240 VAC 50/60Hz.

Dimensionet ne mm:
335 x 280 x 270 (Gj/Gjer/L)

Pesha : Rreth 9 Kg.

Lidhje te jashtme :
1 x LAN    1 x USB Host,
1 X USB devicex,1 X SD card

Certifikata : CE, RoHSProNote 1.5

Sistem numerues, kontrollues, vleresues dhe sortues prerjesh banknotash me dy xhepa (stackers)

ProNote1.5 eshte nje tjeter minisistem me dy xhepa (staker) per cdo qender perpunimi kesh-i.

Ai eshte shume fleksibel, i lehte dhe i pershtatshem per cdo lloj pune dhe perdorimi sipas rastit. Eshte i lehte per tu konfiguruar per aplikime te vecanta, duke ofruar garanci te larte me kosto purpunimi te ulet.

Eshte ideale per:
Deget e Bankave
Kazino
Zyra kembimi
Ndermarrje dhe dyqane te ndryshme

Dizenjim Ergonomik
I lehte & intutive ne perdorim
LCD me ngjyre dhe i dashur ne perdorim
Butona Ergonomik per zgjedhje te lehtete operacioni te punes psh., "numerim" dhe " sortim"

Te dhena teknike:
 
Shpejtesia e numerimit:
1300 KM/min.

Shpejtesi e sortimit:         1050 KM/min

Detektimi-printim numrit serial: 700 KM/min

Kapaciteti ushques : 900 KM. Kapaciteti i Stekerit I: 200 KM. Kapaciteti i Stekerit II : 70 KM

Ushqimi : 100/240 VAC 50/60Hz.

Dimensionet ne mm:             335 x 280 x 270 (Gj/Gjer/L)

Pesha : Rreth 9 Kg.

Lidhje te jashtme :             1 x LAN 1 x USB Host, 1 X USB devicex,1 X SD card

Certifikata : CE, RoH

 ProNote 300

Teknologjia me e avancuar e kesaj klase

Makine numeruese-kontrolluese-vleresuese per karmonedha

Eshte e afte te numeroj, kontrolloj dhe vleresoj kartmonedhat edhe te perziera, me nje siguri teper te larte. Eshte e paisur me nje ekran me ngjyra  TFT- me prekje dhe nje menu shume te lehte per te operuar. Fale teknollogjise se fundit ne perdorim behet shume i thjeshte dhe shume shpejte adaptimi per cdo kartmonedhe.

-E lehte ne perdorim
-Numerim, mbledhje te KM edhe te perziera
-Detektim mjafte te sofistikuar te KM fallco
-E lehte per tu instaluar dhe adaptuar
-Mundt te mbahet vetem me nje dore

 


Te dhena teknike

Shpejtesia:
700/1200/1500 notes KM/min.

Kapaciteti i hoperit: 300 Kapaciteti i stakerit: 200

Dimensionet:                     330 Gj - 260 Gj -255 H

Pesha: 6,5 kg

Konsumi: 40W

Ushqimi: AC100-220V.
50/60 Hz

Lidhje te jashtme :             1 x LAN 1 x USB Host, 1 X USB devicex,1 X SD card

Perzgjedhje ne numerim
: Variabel


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset    |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy