Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet |   ENGLISHKualitet me i larte

Ne ofrojme kualitetin me te larte ne treg per produktet dhe sherbimet ndaj klienteve tane.Nje ekip, nje firme

Ekipi yne ka trajnimin dhe qendrimin e duhur per cilesine dhe suksesin tuaj.
ICMES ofron keto avantazhe:

Pergjigje ne kohe e garantuar

Zbutja e problemeve te ndryshme, duke ju paraprire atyre

Udhezime dhe shembuj nga eksperte

Planifikim ideal per kohen e mirembajtjes

Sherbime ne vend ose ne laborator

Pse te zgjidhni produktet dhe sherbimet tona:

Ato jane gjithmone qualiteti i pare te ofruara nga nje firme e klasit te pare

Edhe atehere kur cmimet e tyre duken te lira, ato perseri jane zgjidhja me e mire ne treg, mbi bazen e koeficientit cmim/cilesi

Ato gjithmone shoqerohen nga nje ekspertize profesionale e punonjesve tane, te cilet mbeshtesin klientet çdo dite ne nevojat e tyre

Si nje vlere te shtuar, klienti perfiton nga eksperienca e specialisteve tane ne te gjitha drejtimet

Si rrjedhoje e marredhenjeve te ngushta, ne jemi te afte te percaktojme zgjidhjet me te mira per ta ne cdo kohe
Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 692071710
Tel : + 355 042374879


Disa nga klientet tane kryesore

Firma ICMES ofron teknologji, produkte, paisje dhe service profesionale per industrine bankare, financiare, fondet e investimeve dhe sigurimet, kazinote, supermarketet, zyrat-postare, per tregun Shqiptar dhe vendet fqinje. ICMES ka krijuar marredhenie te ngushta dhe konfidenciale me klientet. Kjo na jep aftesine per te kuptuar nevojat e klienteve te ndryshem dhe zhvillimet e tyre ne treg. Ne kete menyre ne jemi te afte per te ofruar teknologji, produkte dhe servise efikase dhe efektive per tregun. Disa nga klientet tane kryesore jane:


Banka e Shqiperise
Shesh "Skenderbej"
Nr. 1, Tiranë
Tel: 04 2222752,2 222153, 2223027, 2223205,2 222152
Fax: 042 223558
http://www.bankofalbania.org

 


Regency International Casino - Tirana
Dëshmorët e 4 Shkurtit
Parku Rinia, Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 4 2274 739 / 2274742
Fax: +355 4 2274 738

 

   


Banka Kombetare Tregtare
Bulevardi “Zhan D’Ark” Tiranë
Tel: +355 4 2250 955
Fax: +355 4 2250 956
http://www.bkt.com.al


Posta Shqiptare sh.a. / ALBAPOST

Rr. “Reshit Çollaku”, Nr. 4
Tirane
Tel: ++ 355 4 222 32 43
Fax:++ 355 4 223 21 33
http://www.postashqiptare.al
   


Autostrada Tiranë-Durrës, Km.6,
Tel:+355 4 2380 100
Fax:+355 4 2380101
E-Mail: office@manetci.com.al


Banka e Tiranës
Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, Tiranë,
Tel: +355 4 2277 700
Fax: +355 4 2263 022
http://www.tiranabank.al
   

Union Bank
Banka UNION
Bulevardi Zogu I (prane stacionit te trenit)
Tel: 04-2250-653
Fax: 04-2250-654
http://www.unionbank.com.al


ProCredit Bank
Rruga “Sami Frashëri”
P.O. Box 2395, Tiranë,
Tel: +355 4 2271 272
Fax: +355 4 2271 276
http://www.procreditbank.com.al

   

Raiffeisen Bank - Albania
Rruga “Kavajës”, No. 6, Tiranë
Tel: +355 4 2223 695
Fax: +355 4 2250 956
http://www.raiffeisen.al

Banka e Bashkuar e Shqipërisë
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”,
No. 8, Tiranë,
Tel: +355 4 2228 387
Fax: +355 4 2228 460
   

Banka Credins
Rruga “Ismail Qemali”
No. 21, Tiranë,
Tel: +355 4 2258 252, 2234 096
Fax: +355 4 2222 916
http://www.bankacredins.com

Description: http://www.abi.al/wp-content/themes/ca/img/abi-bank.png

Head Office:
Kavaja Str., Nd.27
Administrative Unit No.10 /
Postal Code 1001, Tirana
Tel: +355 4 2258755
Fax: +355 4 2240752

   

Banka Ndërkombëtare Tregtare
Rruga “Murat Toptani”
"EUROCOL" Center”, Tiranë,
Tel: +355 4 2254 372/2256 254
Fax: +355 4 2254 386
http://www.icbankingroup.com

St ‘Papa Gjon Pali II’ ABA Business Center,11th Floor,Tirana, Albania Email: info@balfin.al Tel: +355 44509250 http://www.balfin.al

 
Description: http://societegenerale.al/al/wp-content/uploads/2014/06/albania1.jpg
Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” Twin Towers, Kulla 1, Kati 9,Tirana, Albania Tel: +355 4 2 280 442/3 Fax. +355 4 2 280 441 Email: info@otpbank.al


Banka e Kreditit të Shqipërisë
Rruga “Perlat Rexhepi”,
Banka e Parë e Investimeve – Dega Shqipëri Bulevardi "Deshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 2, Kati 14 & 15, Tiranë Tel: +355 4 2276 702 Fax: +355 4 2280 210 http://www.fibank.al


INTESA SANPAOLO
Rruga “Ismail Qemali”
No. 27, P.O. Box. 8319, 1001 Tiranë,
Tel: +355 4 2276 000
Fax: +355 4 2248 763
http://www.intesasanpaolobank.al
 
   
   

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet |   ENGLISH
Copyright © ICMES,  Privacy Policy