Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet   |   ENGLISHTe dhena te shkrurtra rreth ICMES:

Mbi 20 vjet eksperience dhe ekspertize ne kete treg

Nje nder liderat e furnizimit me teknologji dhe produkte komerciale dhe sherbime ne treg

Perfaqesues ekskluziv i kompanive me te medha ne bote ne fushen e teknologjise se perpunimit dhe te kontrollit te banknotes, printimit te saj dhe te kartave

Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 69207170
Tel : + 355 042374879
 

 

Rreth firmes ICMES:

Firma ICMES sh.p.k., Tirane, Shqiperi, eshte themeluar ne vitin 1995. Me mbi 28 vjet aktivitet, kompania ka pasur nje diversifikim te gjere te aktiviteteve dhe sherbimeve te saja, per t'ju pershtatur me mire kerkesave ne rritje te tregut.

Duke filluar vecanerisht nga viti 2000, ajo ka rritur fokusimin e saj ne plotesimin e nevojave te nderrmarjeve dhe organizatave te dryshme prodhuese, atyre te sferes se sherbimeve, ne permiresimin e teknologjise ne pergjithesi, si dhe ne implementimin e asaj moderne. Ajo ka prekur kryesisht industrine bankare, financiare, transport, bujqesi, dhe mjekesi.

Sot, ICMES eshte furnizuesi, instaluesi dhe mirembajtesi kryesor ne Shqiperi i sistemeve, makinerive dhe pajisjeve (hardware dhe software), kartave dhe shtypshkrimeve te shkalles se larte te sigurise, te cilat lidhen me kartemonedhen, monedhen metalike, dhe letra te tjera me vlere per industrine bankare dhe financiare.

Duke pasur nje staf me kualifikim teper te larte, ICMES bashkepunon me suskses me te gjitha bankat dhe institucionet financiare ne Shqiperi, duke i ofruar zgjidhjet me te mira per problemet, projektet, si dhe aktivitetin e tyre.

Veprimtarine e saj, firma ICMES shpk, Tirane, e mbeshtet ne partneritetet eksluzive me firmat dhe institucionet nga me te degjuarat ne Gjermani, SHBA, Japoni, Austri, Britani e Madhe, Itali, Spanje, Kanada, Kore e Jugut, Kine.


Klientet tane te nderuar:

Banka Qendrore e Shqiperise

Industria bankare dhe financiare

Sherbimet publike

Administrate publike


Synimet e ICMES-it:

Synimi yne eshte te krijojme marredhenie te ngushta me perfitim reciprok me klientet tane. Ne synojme te mbajme te gjithe klientet teper te kenaqur. Ne do te plotesojme kerkesat ne rritje te klienteve per te implementuar teknologjine dhe infrastrukturen me te avancuar te mundshme per tregun.

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet   |   ENGLISH
Copyright © ICMES, |  Privacy Policy