Shtepia     |     Rreth nesh    |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet |   ENGLISH

ICMES ofron keto avantazhe:

Pergjigje ne kohe e garantuar

Zbutja e problemeve te ndryshme, duke ju paraprire atyre

Udhezime dhe shembuj nga eksperte

Planifikim ideal per kohen e mirembajtjes

Sherbime ne vend ose ne laborator

Pse te zgjidhni produktet dhe sherbimet tona:

Ato jane gjithmone qualiteti i pare te ofruara nga nje firme e klasit te pare

Edhe atehere kur cmimet e tyre jane shume te lira ato perseri jane zgjidhja me e mire mbi bazen e koeficientit cmim/cilesi

Ato gjithmone shoqerohen nga nje ekspertize profesionale e punonjesve tane, te cilet mbeshtesin klientet ├ždo dite me nevojat e tyre

Si nje vlere te shtuar, klienti perfiton nga eksperienca e specialisteve tane ne te gjitha drejtimet

Si rrjedhoje e marredhenjeve te ngushta, ne jemi te afte te percaktojme zgjidhjet me te mira per ta ne cdo kohe
Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 692071710
Tel : + 355 042374879


   
Makina banduese dhe paketuese

 

 

 


Ekrane elektronike

 Aparat detektuesMjete pune & aksesore financiare

 

Kerkoni sherbime?

Per te komplementuar gamen e produkteve te ofruara, ICMES ofron gjithashtu nje varietet servisesh.
shiko serviset

Shtepia     |     Rreth nesh    |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet |   ENGLISH
Copyright © ICMES,  Privacy Policy