Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per informacione te metejshme kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel :
+355 692071710
+355 042374879Makine Numeruse per Monedha  metalike   Kompakte dhe e thjeshte

Kjo makine numeruese monedhash numeron monedha te paraselektuara (te nje prerje) pa vleren e tyre. Perdorimi i vetem dy butonave e bene ate teper te thjeshte ne perdorim.

Nje celes i thjeshte perdoret per te zgjedhur ndermjet 10 llojeve te ndryshme manedhash. Te gjitha manedhat me diameter me te vogel se 0.5mm automatikisht nxirren jashte procesit te numerimit. Numerime te nje sasie variabel jane gjithashtu te mundshme per perdorim te rehatshem.

• Numerues per nje prerje (jo miks)
• Kapaciteti maksimal: deri 12.000 
• Shpejtesia: 2.500 coins/minute   
• Deri ne 10 lloje monedhash    
• Mundesi per ruajtjen e te dhenave
• Mundesi per rritje te hopperit

 

 

 
Numeruese & vleresuese monedhash

Makine kompakte dhe e pershtatshme per numerim miks me nje kalim te vetem.

Kjo makine mund te numeroj pa ndreprerje ose mund te zgjidhet sasia e deshiruar per numerim.

Per detektim te momedhave te huaja ose follco per doret sensori Coinsure® Sensor.

Duke pasur nje perberje te forte metalike dhe nje makanizem profesional kjo makine eshte shume e pershtatshme per kasat bankare, supermarketet etj.  

Te dhena teknike

Shpejtesia:
2500 monedha/min. (max.)

Kapaciteti i hoperit :
Rreth 4,000 coins

Monedhat epranueshme:
Diameteri: 14-34 mm
Trashesia: 0.8-3.2 mm           Prerje: 10

Fuqia :
220/240 VAC ±10%, 50Hz

Dimensioni :
270(W)x362(D)x240(H) mm

Pesha : 11 KgTechnical Data

Diameter: 14 mm – 34mm
Thickness < 4 mm Coin Denominations: 8  Counting:
 Mix / sacking / tubing
General Data Display:         Type LCD                   Batching:                                 variable 0 – 999/preset  Hopper capacity: 800 coins Counting speed:             max 900 coins / min Dimensions : (Wx LxH)290x370x280 mm           Weight: 12,0 kg Power Consumption: 80W Power supply: 230V 60 Hz Interfaces: RS232 PC-connection serial port, Printer, serial port USB-port updates by USB-stick


 

 


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy