Shtepia     |     Rreth nesh    |     Serviset     |     Klientet    |     Produktet   |     Kontaktet |   ENGLISH

Jeni te interesuar per te blere nga ICMES?

Ne kemi nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh. Ju lutemi veshtroni faqet e produkteve dhe serviseve ne kete website, dhe na kontaktoni duke perdorur informacionin e gjetur ne kete faqe.

Nje karriere tek ICMES!

ICMES perbehet nga nje ekip me individe te talentuar. Jane njerezit tane ata qe perbejne ndryshimin nga konkurenca. Behu pjese e ketij ekipi dhe fillo duke ndertuar te ardhemen tende sot.

CV-ja juaj duhet te perfshije eksperiencen dhe kualifikimet tuaja.

Ne deshirojme te falenderojme te gjithe aplikuesit per interesin e tyre. Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen nga ne.ICMES sh.p.k
International Commodity Machinery & Equipment Supply

 

Adresa:
Rr. Hoxha Tahsin Nr. 226
1001 - Tirane, SHQIPERI

Tel :
+ 355 692071710
+ 355 042374879

Kontaktoni nepermjet E-mail

Web: icmes.com

 

 

 

Nuk mund te na gjeni ? !
Klikoni ketu per nje harte me te hollesishme.

 

 

 

Mund te na gjeni ne Media Sociale:

... ... ......

Shtepia     |     Rreth nesh    |     Serviset     |     Klientet    |     Produktet   |     Kontaktet |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy