Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet |   ENGLISH

ICMES ofron keto avantazhe:

Pergjigje ne kohe e garantuar

Zbutja e problemeve te ndryshme, duke ju paraprire atyre

Udhezime dhe shembuj nga eksperte

Planifikim ideal per kohen e mirembajtjes

Sherbime ne vend ose ne laborator

Pse te zgjidhni produktet dhe sherbimet tona:

Ato jane gjithmone qualiteti i pare te ofruara nga nje firme e klasit te pare

Edhe atehere kur cmimet e tyre jane shume te lira ato perseri jane zgjidhja me e mire mbi bazen e koeficientit cmim/cilesi

Ato gjithmone shoqerohen nga nje ekspertize profesionale e punonjesve tane, te cilet mbeshtesin klientet çdo dite ne nevojat e tyre

Si nje vlere te shtuar, klienti perfiton nga eksperienca e specialisteve tane ne te gjitha drejtimet

Si rrjedhoje e marredhenjeve te ngushta, ne jemi te afte te percaktojme zgjidhjen me te mire per ju ne cdo kohe

Njohuri/keshilla transferim teknologjie:

- Keshille mbi novacionet, transferimin e teknologjise dhe shfrytezim

- Identifikim i nevojave teknologjike dhe/ose kapacitetin teknologjik

- Kontrat, asistence, negocim

- Mbeshtetje dhe keshillim te metejshem

meso me shume


Zgjidhje integruese teknologjike per klientet, si dhe planifikimi optimal i projekteve

Serviset e ofruara nga ICMES perfshijne shume me teper se sa shitjen ose instalimin e teknologjise. Nese eshte e nevojshme, inxhinieret tane integrojne software-in dhe hardware-in ne vend per sistemet, makinerite, dhe pajisjet e instaluara. Per me teper, inxhinjeret e ICMES- it ndihmojne klientet ne te gjitha hollesite e planifikimit — nga gjetja e vendit optimal dhe deri ne zbatimin me perkpikmeri te instalimeve elektrike, ndricuese, e te tjera.

 


Serviset perfshijne , mirembajtjen, riparimin, dhe rimontin kapital

Serviset e ICMES- it perfshijne mirembajtjen, riparimin, dhe rimontin kapital. Ne mirembajtje perfshihet preventivi, si dhe inspektimi i rregulllt per ruajtjen e performances se larte.

Ne i ofrojme keto sherbime klienteve me ose pa kontrate, sikurse dhe atyre, te cilet kane ekipe sherbimi vete.Servisi i pjeseve te nderrimit

Duke patur pjese origjinale te prodhuara per nje performance dhe kualitet te larte, ICMES garanton prodhimin dhe avantazhe konkuruese. Pjeset e nderrimit jane ne zhvillim te panderprere ne perputhje me teknologjine — gjithmone ne favor te klientit.


Masat e marra per mirembajtjen jane te domosdoshme per nje status optimal pune

Inxhinjeret e ICMES- it jo vetem qe riparojne difektet dhe zevendesojne pjeset e konsumit ne menyre profesionale dhe me shije te larte, por ata krijojne edhe planin e mirembajtjes ne perputhje me kushtet konkrete.


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet |   ENGLISH
Copyright © ICMES, |  Privacy Policy