Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES shitjet

Tel : + 355 692071710            + 355 042374879BPS - M7

BPS® M7
Sistem perpunimi i kartemonedhave

BPS M7, bazuar mbi sistemin e provuar BPS 1000, eshte nje gjenerate e re, e cila ngre akoma me larte standarting e cilesise dhe sigurise ne qendrat e perunnimit te cashit.

Ne saj te konstruksionit modular, BPS M7 mund te konfigurohet sipas kerkesave te klenteve, ne bankat qendrore, bankat kommerciale, cazinot dhe ne shoqerit e transportit, te cilat mund te arrijne deri ne 20 steker.

Me nje produktivitet qe arrin deri ne 120,000 banknota ne ore, BPS M7 kap nje rekord tjeter ne kete drejtim. Fashetimi dhe bandimi aurtomatik dhe ne linje, si dhe asgjesimi i kartmonedhave te demtuara ne njejten kohe, e bejne kete sistem mjate eficiente dhe te sigurte.

Sitemi BPS M7 ofron dy opsione te perpunimit te karmonedhave, me nje prerje ose me shume prerje.


Shikoni gjithashtu:


Broshure per
BPS M7


 BPS C4
BPS® C4
Sistem perpunimi i kartemonedhave
Rrisni sigurine tuaj dhe do te kurseni para dhe kohe  
Spekter te gjere aplikimesh:
Sistemi perdoret kudo ne bote, mbasi ai eshte dizenjuar per te operuar me cdo lloj materiali qofte leter apo hibrite , te reja fare, shume te ndotura ose te demtuara. BPS C4 mund te perpunoje gjithcka, nga banknota deri tek bileta kazinoje.

Fleksibilitet te larte:
BPS C4 eshte shume i adaptueshem per t'ju pershtatur cdo kerkese, mbasi eshte modular dhe i rritshem. Operatoret kane fleksibilitet, duke perdorur module te medhenj, te cilat mund te perpunojne deri ne 500 kartmonedha. Kjo perben nje avantazh kur eshte fjala per mbushjen e kasetave te ATM-ve dhe kur grumbullon prerje jo te zakonshme dhe i sorton ato ne fund te procesit.

Produktivitet i larte, kosto e ulet perpunimi:

Vetem nje operator dhe nje kalim duhet per lloje te ndryshme sortimesh. 20 stekerat e mundshme per tu konfiguruar e lejpone kete sistem te kryej nje numer maximal punesh paraleshisht, me nje shpejtesi 40,000 karmonedha ne ore.


Shikoni gjithashtu:


Broshure ne PDF
BPS C4
Seria familiare BPS® C2-2-3-4                                     Sistem perpunimi per kartemonedha

Produktiviteti e rendimenti i larte i serise familiare BPS® C2 rrit se tepermi produktivitetin pa humbur  shpejtesine. Kartmonedhat numerohen dhe kontrollohen per vertetesine, si dhe sortohen simbas prerjeve orientimit dhe cilesise. Perdoruesi i rregullt, guida e sakte bjene qe hapat e kerkuara per pune te jene minimale.

Bankat tregtare, kompanite e transportit te letrave me vlere, kazino, dhe shites mund te perdorin BPS® C2 pe ngritjen e eficenses dhe sigurine e procesit te perpunimit te cash-it.

Siguri me te larte
BPS® C2 ka sensor te fjales se fundit, te shpejte, te besue- shem dhe precize. Aftesia e jashtezakonshme e sistemit per kapjen e fallcove dhe sortimi fizik ne menyre te besueshem dhe te vazhdueshem gjate jetes aktive, vendos standarte te reja ne kete fushe.

Nje te ardhme me te suksesshme
Mundesite e shumta per lidhje e bejne me te lehte intergrimin e BPS® C2  me ambjentitn tuaj te perpunimit te cash-it, si dhe te fuqizoje gjithe natyren fleksibile te net-work-ut perkates. Mjetet e punes moderne, aplikimet dhe sherbimi i web-it, mund qe lehtesisht te perfshihen per perdorim nga klienti, te cilat jane eficiente dhe ekonomike. 

Shikoni gjithashtu:


Broshure ne   PDF BPS® C2


BPS C5

BPS-C5 - Sistem perpunimi i kartemonedhave
me efektivitet maksimal

Giesecke + Devrient (G+D) eshte lider boteror ne prodhimin dhe furnizimin e sisitemeve te perpunimit te kartmonedhave me cilesine e pare dhe jetegjatesine me te madhe.

BPS-C5 e prodhuar per nje nivel te ri efektiviteti, permbush saktesisht kerkesat e perpunimit te kartmonedhave me efikasitet te jashtezakonshem, fleksibilitet dhe perdorim shume te lehte, duke plotesuar nevojat per sot dhe neser.

Koncepti modular i ketij sistemi lejon nje konfigurim mjafte te gjere, i cili mund te arrije deri 25 xhepa pune (stackers), dhe me nje shpejtesi optimale 63000 karmonedha ne ore, per t'ju pergjigjur te gjitha kerkesave te klienteve te ndryshem. Ky kombinim perfekt e bene investimin te garantuar dhe procesin e perpunimit te karmonedhave me nje kosto shume me efektive.

BPS C5 eshte nje zgjedhje ideale per deget e bankave qendrore, qendra te vogla dhe te mesme te perpunimit te keshit dhe te dhomave te numerimit, deget e bankave tregtare, kazinote, autoritet e trazitit publik e tjere.

 

Shikoni gjithashtu:

Broshure ne PDF
BPS-C5


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES |  Privacy Policy