Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : +355 692071710                 +355 042374879 
 

Makine sortuese per monedha

Sistemi i perpunimit te monedhave model     eshte nje zgjidhje ideale per bankat shqiptare, qendrat e perpunumit te parave, kazionote, si dhe cdo subject tjeter qe perpunon monedha. Ky model ka nje program perfekt per perpunimin e monedhave “Leke” me aftesi per dedektim te fallcove, monedhave te huaja dhe te demtuara etj. Makina ka nje strukture te forte celiku per te perballuar ngarkesa te larta. 

Elementet kryesor:
Numeron dhe perpunon 8 monedha te ndryshme + 1 dalje per monedhat e pa pranueshme
Sirtaret e klasifikimit mbajne deri ne 300 monedha (mund te perdoren edhe qese)
Para-caktim i sasise per cdo sirtar vec e vec
Mundesi lidhje me kompjuter dhe printer
Menuja mund te shfaqet ne 5 gjuhe te ndryshme
Mundesi memorizimi te totalit te akumuluar
Ekran per te dhenat e perpunimit


Te dhena teknike

Shpejtesia:
Up to 900 mon/min.

Dimensionet e monedhes:
Diameteri: 14-34mm
Trashesia: <4mm

Ushqimi:
230 VAC+/-10%
60 Hz


Dimensionet sistemit:
Lartesia: 272 mm.
Thellesia: 354 mm.
Gjeresia: 606 mm.

Pesha:
Rreth 28 Kg.

Opsionet:
Tavoline pune
Software
Qese monedhash
Mini tuba monedhashSistem paketues per monedhat metalike

Paketues automatik per ngakesa te larta i cili arrin te paketoje deri 35 rulona ne minute. Bazuar ne mekanizma te sprovuar te kesaj fushe, ky model perdor elektronik dhe softe maderne, qe leojne ne te njeten kohe nje intregrim  te sokte ne procesin e perpunimit te volumit te punes.

Ky paketuese i ndihmuar nga lifti special automatik perdor nje dizain precize  qe siguron qe te gjitha monedhat te stekohen ne menyre perfekte dhe me shpejtesi te madhe. Niveli i ulet i zhurmes e bene ate shume te pershtatshem per pune ambjentet e zyrave bankare.

 

 

Te dhena teknike

Shpejtesia:
Up to 35 rulona/min.

Ushqimi:
230 VAC/50 Hz or 110 VAC/60 Hz

Dimensionet:
Lartesi:   1135 mm.
Thellesia: 585 mm.
Gjeresia:  450 mm.

Pesha:
Rreth  140 Kg.

Konsumi :
600 W

Nderfaqe/lidhje:     Lift ngrites monedhash Llamp alarmi                 Sistem  i automatizuar paketimi

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy