Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES shitjet
Tel:
+355692071710
+355042374879
Sistem menaxhimi i klienteles (pritje-rradhe)


Sistemi per menazhimin e pritjes se klienteles perdoret gjeresisht ne bote ne zyra te ndryshme, si ne banka, posta, dhoma operacioni, klinika, spitale, dhe zyra te tjera publike. Ato jane ideale per cdo biznes qe duan nje komunikim efektiv viziv, ku nevoitet prezantimi i informacionit ne nje kohe reale, per te rritur shitjet, per te nxitur sigurine, dhe per te prezantuar nje imazh sa me profesional. Per me teper, ne ofrojme zgjidhje te pershtatura sipas deshires tuaj per cdo lloj skenari menaxhimi pritjeje. Funksionet kryesore te sistemit jane thirrja, rithirja, rezervimi, anullimi, koleksioni i te dhenave e etj.

Specifikimet:

Njesia qendrore e kontrollit shfaq menjehere statusin e servisit.
Numri i klienteve ne pritje rifreskohet dhe shfaqet ne ekranin e monitorit te pajisjes ne momentin e marrjes se biletes.
Punonjesi mund te therrase klientin e rradhes, duke shtypur butonin mbi tastiere.
Tabele per kurset e kembimit

Specifikimet:

Tabela per kurset e kembimit mund te perdoret per te paraqitur kurset e kembimit te huaja, kurset e interesit, dhe informacionin e cmimit. Ka telekomande me infra te kuqe. E ndertuar me RS-232C port per lidhje me kompjuter ose modem. Mban kohen dhe fiket/ndizet automatikisht.Ka funksion per te testuar veteveten. Operim dhe instalim i lehte. Ekran LED te kuqe, jeshile, ose te verdhe. Lente akrilike jo te reflektueshme. Ka cdo permase per rreshtat dhe kollonat. E pershtatshme bankat, exchange-et, dhe firma dhe institucione te tjera financiare. Ka flamure magnetike qe mund te hiqen dhe te rivendosen ne menyre te thjeshte.Nje mesazh levizes eshte i disponueshem per tu perfshire per te shfaqur informacion ose reklamim.


Shenje LED mesazh levizes

Shenja levizese me e lehte per tu perdorur!

Specifikimet:

- Teknologji mikro-kontrollues
- RS 232 comm per lidhje kompjuterike
- Ekran shumengjyresh
- Teknologji shume e shndritshme LED
- Shikueshmeri shume e qarte gjate dites
- E forte dhe per cdo lloj mot,i per perdorim ne ambjente te jashtme
- Modele te shumellojshme te disponueshme deri ne 20 karaktere mer permasa te ndryshme
Shenje me dise rreshta

Specifikimet:

- Perdorim me kompujter e mundshme me Windows 95 ose version me i ri
- Specifikime RS 422 / 485
- Shfaqje minimumi: 3 rreshta X karaktere
- Shfaqje maksimum: 24 rreshta X 80 karaktere
- Gjuhe Angleze dhe te tjera Europiane te disponueshme
- Shfaq kohen dhe daten
- COM Port transmetim ose LAN (opsion)
- Funksion simuliim ose ne kompjuter
- Modulat LED: 3 rreshta X 10 karaktere & 3 rreshta X 5 karaktere
- Tipi LED: 5X7 matriks pikash bllok ne 3mm ose 5mm diameter
- Ngjyra LED: e kuqe, jeshile, ose e verdhe
- Kapacitet memorje: 255 faqe, 90 dite memorje mbrapa
- Dizenjimi mund te pershtatet sipas deshires se klientit


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy