Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES shitjet                   Tel : +355 692071710                 +355 042374879Kasaforta kunder zjarrit
FSR 67T

Ky model eshte dizenjuar per ruajten e dokumeteve dhe vlerave monerare. Eshte e cretifikuar per resistence ndaj nderhyrjeve me mjete te forta sipas standartit PN EN 14450 dhe kunder zjarrit sisas standartit EN 15569.

Te dhena teknike

Kasaforta me insulim special per mbrojtje ndaj zjarrit.

Kasafortat kunder zjarrit perdoren si kasaforta zyre - te lira ose te montuara ne orendi te ndryshme.

Kasafortat me permasa me te vogla perdoren gjeresisht si kasaforta shtepie.

Kasafortat kunder zjarrit mbyllen thjesht me brave elekronike..

Ngjyra standarte eshte gri sipas kodit RAL 7035. 


Kasaforta

Te dhena teknike

- kembe gome
- raft sirtari
- sirtar me celes
- rafte te cilat mund te pershtaten/rregullohen
- 2 grupe celesash kombinimi
- unaze dhe disk posacerisht kunder hadujtitKuti parash

Te dhena teknike

- kuti parash e cila mund te hiqet dhe portativ me doreze per transportim
- ndarje shtese ruajtje
Dollap dosjesh

- Ndertim i forte hekuri
- Strukture qe i qendron cdo perdorimi
- Mekanizem qe nuk anohet
- Siperfaqje e forte dhe e durueshme
- Game e gjere zgjedhjesh ngjyre dhe paraqitje

Te dhena teknike

Permasat e paketimit: 4 sirtare:
1380H*660W*150D (mm)
3 sirtare:
1080H*660W*150D (mm)


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy