Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per informacionne te metejshme kontaktoni :

ICMES Shitjet             Tel:  +355692071710                  +355042374879YL-420 (30)
Makine banduese automatike/manuale

Elementet kruesore:

Makine banduese Automatike/Manuale
heavy duty.
E projektuar per te punuar me leter/ film 30,50mm.
Me sistem ngjitje ne te nxehte, te regjistrueshem. Kontroll automatik i temperatures.
Tensionimi i regjistrueshem.
Operim automatik ose manual.
Ndrrim e lehte i rulonit te letres ose filmit.

Te dhena teknike

Shpejtesi: 26 Cikle/ minute

Dimensionet e produktit:
Max(Gj 400 X L 200mm)
Min (Gj 30  X L 10mm)
Fuqia:AC 110V/220V,50/60Hz
Dimensioni i makines:
560(Gj) X 300(D) X 490(L)
Pesha : 35 kg


 


Yl 300

YL-300P/F
Makine banduese automatike & manuale

Elementet kruesore:
Makine banduese " heavy duty".
E projektuar per te punuar leter/ film 30mm e gjere.
Me sistem njgjitje ne te nxehte te regjistrueshem.
Kontroll automatik i temperatrures.
Shtrengimi i regjistrueshem.
Tensionim shume te fuqishem, gati tre here me te
forte se makinat egzisituese.
Operim automatik/manual.
Ndrrim i thjeshte i rulonit.

 

Te dhena teknike

Shpejtesi: 20~25 Cikle/ minute

Dimensionet e produktit:
(Gj 200 X L 170mm Max)
Gj 35 X L 5mm (Min)

Fuqia: AC 110V/230V +/- 10V, 50/60Hz

Dimensioni: 321(Gj) X 210(D) X 380(L)

Pesha: 28 kg


YL-200P/F
Makine banduese automatike & manuale

Elementet kruesore: 

Makine banduese "heavy duty".
E projektuar per te punuar leter/ film 30mm e gjere. Me sistem njgjitje ne te nxehte te regjistrueshem. Kontroll automatik i temperatrures.
Tensionim shume te fuqishem, gati tre here me te forte se makinat egzisituese.
Operim automatik/manual.
Ndrrim i thjeshte i rulonit.

Te dhena teknike

Shpejtesi: 20~25 Cikle/ minute

Dimensionet e produktit:     (Gj 200 X L 170mm Max)       (Gj 35 X L 5mm Min)

Fuqia: AC 110V/230V +/- 10V, 50/60Hz

Dimensioni: 321(Gj) X 210(D) X 380(L)

Pesha: 18 kg
ZK026B

ZK026B eshte nje makine me kosto shume efektive dhe kompakte per perpunimin e BN ne banka e me gjere.

Bandim komplet automatik
Majft e lehte per futjen dhe nxjerjen e shitit
Pozicioni i bandimit i rregullueshen nga paneli kontrollues
Temratura e ngjitjes e regullueshme nga paneli kontrollues
Temperatura vizibile nga ekrani LED
Kodet e gabimeve vizibile nga ekrani LED

Te dhena teknike

Gjeresia e letres: 20mm/30mm
Pozicioni i bandimit ne BN
35-85mm nga fillimi
Shpejtesia: 30-40 cikle/ min.
Temperatura:105-140 Grade C
Fuqia: AC110V-240V
50Hz/60Hz
Lageshira e ambjetit: 30-80%
Konsumi: 55W(ne pune) 20W(ne gjendje gati per pune)
Pesha neto: 6.4 kg
Dimensionet e makines: 280mmX167mmX215mm


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy