Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per informacione te me tejshme ju mund te kontaktoni :

ICMES Shitjet
Tel:
+355692071710
+355042374879Sy Shqiponje

Verifikon cdo lloje banknote/ dokumenti/ karte / ceqe me infra te kuqe, UV and water mark.

Te dhena teknike

Dimensionet (GjxGjxL) 20.0x17.5x23.6 mm
Pesha Neto: 2.1 kg
Fuqia: AC 90-250V
50Hz / 60Hz
Konsumi <8.5 W
Temperature 0 - 55 C
Lageshtia 20% - 70%
Funksioni InfraRed
UV (Optional)
Water mark (Optional)ND140

Modeli MD 140 perdor ndricim ultraviolet dhe te bardhe per te detektuar elelmente te ndryshem te sigurise se banknotes.

Te dhena teknike

Konsumi: 6W or 12W
Voltazhi: 220V/50Hz or 110V/60Hz
Funktion: UV & water mark
Pesha neto: 0.9kg
Pesha bruto: 1.92kgMD 118

MD118 eshte detektor portabel dhe ka dy ndricime
( UV & bardhe) .

MD118 perdor ndrisim ultraviolet dhe te bardhe per te detektuar elelmente te ndryshem te sigurise se banknotes
 
MD118 eshte nje paisje me kosto efektive per percaktimit e vertetesise se banknotes dhe te dokumentave te tjere me elemente watermarks, UV and wate mark.

Te dhena teknike

-Nje llampe 4 Watt UVA tube. - Vleresohet se mund te rojje
- Dimensionet  Gj = 190 mm,

Gj= 50 mm, L = 37.5 mm
-Pesha: 0.16 kg.
- Informacioni i paketimit: Paketohet ne kuti kartoni ku nje kuti merr 50 cope .BJ-140

1.Detekton UV, MG
2.Detekton water mark
3.Identifikon dimensionet e banknotes
4.Modeli BJ-110 ka si opsion edhe lente zmadhuese

Te dhena teknike:

Fuqia ushquese: AC220V 50hz or AC110V 60hzr
Konsumi: 2 x 6W for UV, 6W for W/M
Dimensionet: 268(Gj)x132(Gj)x143(L)mm
Dimensionet e paketimit: 283(Gj)x153(Gj)x168(L)mm
Pesha neto/Pesha bruto:
0.78kg / 0.98kgBJ-510

Detektim me saktesi te larte per
EURO, USD, POUND, etc.
Sortimin dhe e detektimin e prejrjeve
Nxjerre vlren totale pas numerimit
Memorizon & printon numrin serial te banknotes
Printion te dhenat e prerjeve, sasise, vleresdhe numrit serial
Ekran LCD
Menu operimi interface
Axhustim automatik
Futja e banknotes ne nje drejtim
Ka fleshim per memorjen dhe ruan te dhenat deri ne max. 8000 cope

Te dhena teknike


Shpejtesi identifikuese: 3 banknota / sekond
Drejtimi i identifikimit: Ne drejtim gjatesore
Banknotat qe identifikon: Euro
(5, 10, 20, 50, 100, 200, 500)
USD te metuarapas 1977's
Ushqimi: AC100~240V 50~60hz DC12V
Rryma elektrike: 1.5 A
Dimensionet: 251(Gj)x152(Gj)x109(L)mm
Dimensionet e paketimit: 255(Gj)x156(Gj)x113(L)mm
Pesha neto/Pesha bruto:
2.00kg / 2.50kgDL-220

Eshte nje multi detector per banknota te ndryshme sir EUR,USD(GBP,HKD,JPY, CAD); edhe banknota te tjera mund te peshtaten me porosi. Eshte nje detektor profesional per te gjithe super dollarin
DL-220 eshte nje paisje mjafte e mire per bankat, per byrote e kembimit , per qendrat e transferit te parave, dyqane etj.

Te dhena teknike

Permasat (GjxGjxL) : 138x128x 71 mm
Ekran LCDme ndrisim nga mbrapa
Shpejtesia e kontrollit(max) 60 pcs/min
Pesah neto 0.5 kg
Fuqia AC 110/220V 50Hz / 60Hz
Konsumi 10 W
Lageshtia 40% - 80%BJ-410

Elementet
1. Detekton vetem Euro dhe USD
2. Futja ne nje drejtim
3. Identifikon dhe tregon prerjen e EURO dhe USD
4. Me dretare per detektim UV
5. Ka edhe nje mbledhese banknotash nga mbrapa

Te dhena teknike

Shpejtesi: 8 sek./ banknote
Drejtimi: Gjatesore
Banknotat identifikuesee: EURO
USD emison pas 1977
Ushqimi: AC100~240V 50~60hz DC12V
Rryma elektrike: 1.5 A
Dimensionet: 250(Gj)x132(Gj)x105(L)mm
Dimensionet e paketimit: 300(Gj)x187(Gj)x167(L)mm
Pesah neto/ Pesha bruto:
1.50kg / 2.00kgSuperVision mc

Eshte nje verifikues gjysem automatik me transport te motorizuar per banknotat
Kontroll per marrjen e dy banknotave
Hapesire te vecante per mbledhjen e banknotave 180 grade.
Banknotet e dyshimta ne menyre automatike stopojne transportin dhe lehtesisht mund te hiqet
Numeron banknotat e numeruara dhe nxjerre vleren totale te tyre .
Report per numrin e prejrjeve te ndryshme te pranuara .
Detekton te gjithe Euron dhe US Dollarin perfshire dhe ate te emetuar para vitit 1988.
Monedhat vendase duhet te programohen.t L
Ekran e thjeshte dhe menu per operim te lehte.

Te dhena teknike

Dimensionet GjL = 303 mm, Gj = 187 mm, L = 115 mm
Pesha neto 1.46 kg
teknollogj e kombinuar me lazer te ri magnetik dhe fill i sigurise .
Shpejtesia 2 notes per/sec.
Kapaciteti i Stekerit 100 notes,
Sistemi i marrjes se banknotes eshte " Friction type"
Sistemi ushques: Manual
Ushqimi: AC 100–240V,50/60 Hz

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy