Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 692071710                 + 355 042374879Terminale elektronike pagesash: Terminale fikse dhe fleksibile

Terminalet elektronike per pagesat, fikse dhe fleksibile me shume aplikime, i perpunojne pagesat nepermjet kartave te creditit dhe debitit ne linje dhe jashte linje. Ato mund te jene te aplikueshme me karta me shirit magnetik ose microprocesor, si dhe mund te kene PIN kod ose jo per verifikim.

Si menyra pagesash me nje kosto mjaft efektive dhe me performance te larte, ato jane ne gjendje te perballojne sfidat, si dhe te permbushin standartet e sigurise nderkombetare.

Te dhena teknike

Fuqia:l ARM9 Risc 32-bit processor, nje printer pa zhurme (18 rrjeshta per sekond) dhe nje memorje te madhe (16+8 Mb).Makine llogaritese me opsion printimi ose pa printim

Te dhenat teknike

Permasa:

Size:  per tavoline pune 
Lloji:  biznes dhe shkencore & te thjeshte
Opsion printimi: e perfshire ose jo e perfshire
Ekrani: i madh
Fuqia: me korde AC & bateri/djellore
Permasa e butonave: te rregullt dhe te medha
Ka Adaptor
Ka funksion per te fshire shifren e funditPrinter Ceqesh

1. Mikro-kompjuter kontrollues
2. Cek, printim dokumenti
3. Kod i qarte printimi
4. Shpejtesi e larte printimi
5. Module kalkulimi

Te dhena teknike:

Ngjyra e printimit: e zeze ose e kuqe
Fuqia: AC220V 50hz ose AC110V 60hz
Konsumim fuqie: 18W
Dimension i njesise : 246(L) x 177(W) x120(H)mm
Dimension i paketimit: 293(L) x 250(W) x159(H)mm
Pesha: 2.24kg / 2.65kgPreres letrash

1. Preres letrash automatic
2. Per letra te bera nga burime te ndryshme
3. Mbrojtje kunder mbytjes me ngarkese te tepert
4. Motor me kualitet te larte

Te dhena teknike:

Permase e ushqimit te letres: 200mm
Trashesi e ushqimit: 1.9 x2mm
Kapacitet i prerjes: 6 cope x leter A4
Fuqia: AC220 50hz ose AC110 60hz
Konsumim fuqie: 80W
Dimension i njesise: 342(L)x220(W)x586(H)mm
Dimension i paketimit: 78(L)x334(W)x768(H)mm
Pesha: 12.20kg / 13.20kgMateriale banduese dhe shirituese

Te dhena teknike:

Te gjitha materialet mund te printohen ne menyre te shpejte. Ju lutemi na kontaktoni per me teper informacion nese jeni te interesuar.

Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy