Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH

Kontaktet

Per informacione te metejshme kantaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : +355 692071710
         +355 042374879YL-303B Makine automatike shirituese per kartmonedha

E ndertuar per pune me ngarkese te larte
-Dy here me e shpejte se makina gjysem automatike
-Rulat e bejne transportimin e saj te lehte
-Cilesi e larte ne nivel nerkombetar
-Mekanizem perjashtues per "Jami"
-Aparat absorbues per gazin e demshem
-Eficient ne vemdin e punes
-Shiritim i pershtatshem per BN

 Saktesi dhe qendres te shkelqyer
- Eshte rritur saktia e cdo nyje kryesore dhe jane zvogeluar ne minimum gabimet, te cilat ndodhin ne makinat e shiritimit gjate operimit.

Te dhena teknike

Arku standart
:
260(Gj) X 220(L) mm
 
Tensionimi: 1 ~ 20kg

Shpejtesia:19 cikle / min

Dimensioni: 761(Gj) X 325(D) X 463(L) mm
 
Pesha: 27 kg

Fuqia:
 AC 100V, 220V, 50/60Hz
 
Gjeresia e shiritit:
6mm   8mm   10mm
 
Gjatesia:                        762m   508m     400mSistem paketues per monedhat metalike

Paketues automatik per ngakesa te larta i cili arrin te paketoje deri 35 rulona ne minute. Bazuar ne mekanizma te sprovuar te kesaj fushe, ky model perdor elektronik dhe softe maderne, qe leojne ne te njeten kohe nje intregrim te sokte ne procesin e perpunimit te volumit te punes.

Ky paketuese i ndihmuar nga lifti special automatik perdor nje dizain precize qe siguron qe te gjitha monedhat te stekohen ne menyre perfekte dhe me shpejtesi te madhe. Niveli i ulet i zhurmes e bene ate shume te pershtatshem per pune ambjentet e zyrave bankare.

Te dhena teknike

Shpejtesia:                         Up to 35 rulona/min 

Ushqimi:                             230 VAC/50 Hz/110 VAC/60 Hz

Konsumi : 600 W

Dimensionet:                 Lartesi: 1135 mm.       Thellesia: 585 mm.     Gjeresia: 450 mm.

Pesha:                             Rreth 140 Kg. Konsumi : 600 W

Nderfaqe/lidhje:               Lift ngrites monedhash     Llamp alarmi                   Sistem i automatizuar paketimi
Makine paketimi me vakum per BN

Te dhena teknike

Voltazhi:220/50 110/60VAC/Hz
Fuqia motorike: 370W
Fuqia ngjitese: 200W
Presioni i vakumit: 1.0 Kpa
Numeri i ngjitjeve per cdo dhome: 1
Gjatesia e ngjitjes: 260mm
Gjeresia e ngjitjes: 8mm
Dimensioni i dhomes:
(GjxGjxLH): 385 x 282 x 50mm
Fuqia e pompes se vakumit: 10m3/h
Materiali i dhomes se vakumit: Celik inoks
Dimensioni(Gj x Gj x L):
480 x 330 x 360mm
Pesha neto: 35 kg


Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet     |   ENGLISH
Copyright © ICMES, Privacy Policy