Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet  |     ENGLISH

Serviset:


Zgjidhje integruese teknologjike per klientet, si dhe planifikim optimal i projekteve

Serviset perfshijne, mirembajtjen, riparimin, dhe rimontin kapital

Servisi i pjeseve te nderrimit

Masat e marra per mirembajtjen jane te domosdoshme per nje status optimal pune

Meso me shume per serviset tona


Kontakt

Per me shume informacion ju lutem kontaktoni:

ICMES Shitjet
Tel : + 355 692071710
Tel : + 355 042374879Mire se vini tek ICMES

Firma ICMES sh.p.k., Tirane, Shqiperi, eshte themeluar ne vitin 1995.         Me mbi 28 vjet eksperience, kompania ka pasur nje diversifikim te gjere te aktiviteteve dhe sherbimeve te saja, per t'ju pershtatur me mire kerkesave ne rritje te tregut.

Duke filluar vecanersisht nga viti 2000 ajo ka rritur fokusimin e saj ne plotesimin e nevojave te nderrmarjeve dhe organizatave te dryshme prodhuese, atyre te sferes se sherbimeve, ne permiresimin e teknologjise ne pergjithesi, si dhe ne implementimin e asaj moderne. Ajo ka prekur kryesisht industrine bankare, financiare, transport, bujqesi, dhe mjekesi.

Mesoni me shume rreth nesh

Mund te na gjeni ne Media Sociale:

... ... ......Shtepia     |     Rreth nesh     |     Serviset     |     Klientet     |     Produktet     |     Kontaktet  |     ENGLISH
Copyright © ICMES |  Privacy Policy